Saturday, November 28, 2020

MADU ashida ...


Di perbuat dari madu tebu dan madu bunga serta beberapa herba terpilih…juga ade menggunakan ayat al quran……lama tau nak buat….dekat 8 jam nak kacau madu tu…

Sure korang pernah dengar kan … “ orang perempuan ni ade dua mulut” ,maksudnya kan ,kalau kita makan apa2 yang berbau contohnya petai..bawah kita pon bau gaks tau…so x elok dan x manis la untuk kita kaum pompuan..mesti kena jaga bab bab ni….x elokla kan bau bau ni…dengan madu ni kan ..bau bau dah x de lagi..So korang bebas lah nak makan petai ke jering ker..kihkih

Dan….yang paling nak di highlight kan di sini .dari segi hubungan suami isteri..fuyooh….bak org cakap..macam malam pertama…trust me..memang berbeza tau….

Bagi sesiapa yang berumur 40 tahun ke atas,madu ni memang teramat bagus kerana dia akan balance kan hormon,lambatkan penuaan,dan lambatkan menopouse….

Saya nak share ni untuk kawan2 kat cini…coz ternyata memang bagus dan saya sangat teruja….


TESTIMONIAL 1

A antara pengamal madu ni..
mmg berkesan wehh..A kalau xde kesan xkan puji kosong je..
hubby sanggup sponser lg kalo madu dah abes..

A amalkan seminggu pertama dah leh nmpk kesan..
hubby suka sbb dia tau la kan knp..ekekkekeke
ana amalkan 2 kali sehari..lgpun madu mmg elok spt yg kita ketahui..

kwn2 try la apalagi..
pastu kasi review kat sini..wokey..

PANDUAN

*Boleh di makan oleh wanita mengandung (disarankan sehingga kandungan mencecah 6 bulan sahaja)
*Boleh di makan oleh wanita yang menyusukan anak

*PERINGATAN..

== Madu ashida hanya "WANITA" untuk yang berkahwin sahaja

==Lelaki/Suami,anak-anak tidak boleh menggunakan madu ini

==Perlulah mengikuti tatacara pemakanan dah langkah seperti yang di tunjukkan(dalam gambarajah di bawah)


Perhatian : MADU ashida sentiasa ada STOK,bagi sesiapa yang ingin ORDER,sila isi borang dibawah setelah pembayaran di buat.Ataupun email butiran pembayaran,alamat dan tel no anda kepada meabadi{@}yahoo.com
ME akan pos MADU sehari selepas pembayaran di buat.Sekian



Cara pembelian..

1) Bank In Bayaran untuk madu ashida

RM135
( 1 botol RM130 + Pos RM5 )

Akaun:

Maybank : 162272645373
CIMB : 12150075031521


2)Selepas Bank In sila email bukti bayaran,alamat serta no telefon anda...

No comments:

Post a Comment